top of page

Beszámolók

Tóth Károlyné fizika-kémia szakos középiskolai tanár. Celtenham (UK) városában vett részt egy olyan továbbképzésen, melynek célja, hogy segítse egy természettudományos tárgy angol nyelvű oktatását.

Vilmos Zita tanítónő. Korábban hosszabb ideig élt az Egyesült Államokban. Oxfordban (UK) volt továbbképzésen. Célja, hogy alsó tagozatos gyerekeknek hatékonyabban, új módszerek segítségével tanítson angolt.

Szilágyi Rita középiskolai angol szakos nyelvtanár. Amerikainisztika és orosz a másik két szakja. Tanított tizenéveseket és felnőtteket is. Emellett jópár éve fordít, és szakfordító-tolmács diplomát is szerzett. Az angol irodalom és kultúra közel áll hozzá, kétszer is hosszabb ideig élt Angliában. Ezúttal Londonban vett részt képzésen.

Dunai Ágnes középiskolai angol és földrajz szakos tanár. Többször vett már részt külföldi továbbképzéseken, az ott szerzett ismereteket és tapasztalatokat folymatosan beépíti az óráiba. Norwich-ban (UK) volt továbbképzésen.

Hertelendy Anett általános és középiskolai informatika tanár. Az idén induló két tanítási nyelvű informatika szakkör sikere érdekében vett részt Celthenham-ben (UK) egy továbbképzésen, amelynek az a célja, hogy segítsen egy szaktárgyat angolul tanítani. 

Bradács Andrea általános iskolai matematika, technika, informatika szakos, középiskolai matematika szakos tanár. Képzésének az a célja, hogy iskolalátogatások és módszertani továbbképzés által minél több tapasztalatot szerezzen az angol iskolák matematika módszertanából, majd ezeket a többiekkel megossza. Worchester-ben (UK) volt továbbképzésen.

Diószeghy Andrea angol szakos középiskolai tanár. Továbbképzésének az volt a célja, hogy minél több modern, a tanulók érdeklődését felkeltő digitális, informatikai módszert megtanuljon és tanóráiba beépítsen a nagyobb siker érdekében. Oxford-ban (UK) tanult tanfolyamon.

Molnár Katalin biológia, kémia szakos középiskolai tanár. Évek óta magas szinten táncol spanyol nemzeti táncokat. Iskolánkban választható foglalkozásokat tart, melynek eredményeképpen fejlődik a tanulók ritmusérzéke, amely segít néhány tanulási nehézség kiküszöbölésében, korrigálásában. Azzal a céllal utazott Malagába (ESP), hogy ilyen irányú tudását fejlessze, és még nagyobb sikereket tudjon elérni. 

Tóth Károlyné
Vilmos Zita
Hertelendy Anett
Dunai Ágnes
Hertelendy Anett
Szilágyi Rita
Hertelendy Anett
Bradács Andrea
Hertelendy Anett
Diószeghy Andrea
Hertelendy Anett
Molnár Katalin
bottom of page